Detalii

Detalii

  • Case din panouri

    Este tehnica de constructii cea mai avantajoasa din punct de vedere financiar, este si cea mai raspandita, si care se adapteaza cel mai bine la cea mai mare parte a peisajelor-locatiilor.

    Peretii caselor din panouri sunt realizati pe baza unui schelet din elemente de lemn, elemente montate la o distanta de circa 400 mm intre care vor fi plasate materiale izolatoare.

    Acest tip de case ne ofera in plus o mare libertate de expresie arhitecturala, precum si o mare variatate in alegerea finisajelor interioare si exterioare: tencuiala decorativa, lambriu, piatra.

  • Case in cadre

    Aceste case sunt construite din stalpi cu o sectiune de 200x200 mm si grinzi cu o dimensiune de 200x200 mm, care sunt asamblate in forme, atat modern, cat si traditionale.

    Peretii pot fi formati din grinda nut-feder de diferite dimensiuni, plecand de la grosimi de 70 mm, 90 mm, 120 mm, 140 mm, montate intre stalpi, sau din montanti verticali pozitionati la o distanta de 400 mm, cum se realizeaza casele din panouri.

    Gratie acestor grinzi masive cu dimensiunea de 200x200 mm, acest sistem constructie, aduce un aspect rustic, traditional, si totodata primitor.

    Acest tip de constructie permite, de asemenea, realizarea de constructii cu volume mari si cu suprafete vitrate mari.

  • Case din grinzi chertate

    Grinzile sunt prelucrate pe 4 fete si suprapuse dublu nut-feder, iar la capete si la intersectia peretilor sunt imbinate prin chertare.

    Lemnul folosit este din rasinoase (brad/molid), ales cu grija, si de cea mai buna calitate.

    Putem executa grosimi de 40 mm, 70 mm, 90 mm, 120 mm si 140 mm in variante de lemn masiv, si de asemenea grosimi de 80 mm sau 120 mm in variante de grinda lamelara.

  • Case din busteni

    Acest sistem constructiv, ne duce cu gandul cat mai aproape de natura.

    Ofera o reala alternativa de a trai intr-un mediu mai sanatos, mai aproape de natura.

    Lemnul este din rasinoase (brad/molid), atent selectionat, cu diametre diferite, dar apropiate, toate prelucrarile realizandu-se manual.

    Ca si la celelalte tipuri constructive de case din lemn, tot lemnul este tratat contra cariilor, ciupercilor, insectelor, cu o solutie pe baza de apa, agreata in Uniunea Europeana.

  • Case din zidarie

    Datorita tehnologiei materialelor, cat si executiei, durata de constructie este mai mare decât in cazul constructiilor cu structura din lemn.

    Blocul de zidarie ca element termoizolant are o comporare buna, insa nu suficienta dupa standardele energetice actuale, de aceea sunt recomandate elemente de termoizolare suplimentare.