Despre noi

De ce Red cons

Red Cons este o companie specializata in constructia si montajul structurilor din lemn si este printre putinele societati capabile sa va consilieze din toate punctele de vedere pentru alegera sistemului constructiv..

Avand o vasta experienta in domeniul constructiilor din lemn, cu un un bogat portofoliu de clienti, realizam toata gama de constructii din lemn, plecand de la foisoare, pergole, case de vacanta, case de locuit, cladiri de interes public, hoteluri, spatii comerciale.


Argumentele deciziei clientilor de a-si vedea visul indeplinit, de a avea o casa realizata cu ajutorul companiei noastre sunt :

Seriozitate

Consiliere Tehnica

Consiliere Financiara

Independenta

Profesionalism

Reactivitate

Toate aceste argumente fac sa "REUSIM IMPREUNA"


Avem peste 300 de case realizate atat in tara cat si in strainatate, am evoluat odata cu noile standarde, ne-am documentat si am devenit din ce in ce mai buni. Am participat la formari profesionale organizate de firme cu traditie in constructiile din lemn, am intrebat, am aplicat, am imbunatatit.


Am ajuns astazi la un produs care confera clientului cele 6 exigente de performanta in constructii. Acestea sunt date de:


Rezistenta Mecanica Stabilitate

Siguranta la foc

Igiena, Sanatate si Mediu inconjurator

Securitate in exploatare

Protectie impotriva zgomotului

Economie de energie si Izolare termica


Dar poate pe langa acestea mai important este faptul ca traiti intr-un mediu sanatos, viu,


”TRAITI SANATOS ALATURI DE CASA DUMNEAVOASTRA SANATOASA”